Heb jij zin om de hele dag hetzelfde werk te doen? Word jij warm van de hele dag pvc pijpjes trekken of dagen achter elkaar schakelkasten aansluuuiiii.... Wake up! Bij Kastelijn en Bijlsma hebben we wél leuke en afwisselende projecten. Ga jij graag aan de slag met het maken van een lichtinstallatie? Of ga jij liever de nieuwste domotica producten plaatsen en programmeren voor onze klanten? Dan zoeken wij jou!

Over Kastelijn en Bijlsma

Kastelijn en Bijlsma is een elektrotechnisch installateur uit Woerden. Naast het realiseren van moderne elektrotechnische installaties is Kastelijn en Bijlsma ook specialist in professionele lichttechniek. Kastelijn en Bijlsma is expert in domotica, automatisering en lichtplannen. Wij werken aan afwisselende en uitdagende projecten in het hogere segment. Zo doen wij veel projecten in de zorg, horeca en retail.

Gevestigd in Woerden

Gemiddelde Leeftijd 34 jaar

8 Werknemers

Lees VerderSolliciteer Direct!

Vacature:
Elektromonteur

Kastelijn en Bijlsma | Licht- en Elektrotechniek
Woerden

Zin in mooie elektra- en verlichtingsprojecten? Word fulltime Elektromonteur in Woerden. 

Bedrijf

Team

Elektromonteur - 37 Jaar  

Robbert Termaat

Ik ben al 5 jaar in dienst met veel plezier aan het werk als elektromonteur bij Kastelijn en Bijlsma.

Wat zijn de leukste punten aan je baan?
Ik vind vooral de afwisseling van de verschillende soorten projecten erg leuk, hiervoor werkte ik veel aan nieuwbouwprojecten waar ik dan soms hele dagen hetzelfde werk deed. Nu is het werk veel gevarieerder, ook vind ik het erg leuk dat er ruimte is voor meer creatieve zaken. Zoals lichtplannen en Domotica systemen.

Wat is er minder leuk aan het werk?
Soms komt het natuurlijk ook voor dat je onder koudere omstandigheden aan het werk bent. Dit is bijvoorbeeld kabels onder de kruipruimte doortrekken of een enkele keer een breedplaatvloer maakt.

Solliciteer

Project

Enthousiast geworden? Stuur ons dan snel jouw sollicitatie!

Wij zullen de sollicitatie in behandeling nemen en geven jou binnen een week een reactie op je sollicitatie. Wil je meer weten over de vacature? Of heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Auke Bijlsma via auke@kastelijnenbijlsma.nl of 0348 - 411 948

Als Elektromonteur ben jij verantwoordelijk voor de installatie en afwerking van de elektrotechnische installaties en het licht(plan). Bij Kastelijn en Bijlsma werk jij aan projecten van verschillend formaat. Je bent niet enkel bezig met elektrotechnische werkzaamheden maar houd je ook bezig met domotica en lichttechniek.

Functie

Wordt dit jouw nieuwe bus?

Ontmoet je nieuwe collega

Afgeronde opleiding Elektrotechniek (mbo of hbo) of vergelijkbaar

Goede communicatieve vaardigheden

Nauwkeurig en zelfstandig kunnen werken

Rijbewijs B

Ervaring als Elektromonteur? Dan heb je een streepje voor

Goed salaris tussen de € 2220,- en € 3400,- (afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring)

40-urige werkweek (32 uur is bespreekbaar)

Genoeg vrije tijd met 38 vakantiedagen

Zelden overwerken, maar als het nodig is krijg je gewoon extra betaald

Een eigen werkbus inclusief gereedschap

Profiel

Wat wij vragen

Wat bieden wij jou?

Wat je vooral niet gaat doen:

Elke dag hetzelfde werk, week in week uit

Voortdurend voorbereiding van nieuwbouwprojecten in de kou

Overwerken zonder betaald te krijgen

Jij gaat aan de slag met:

Uitdenken en uitwerken van elektrotechnische installaties

Het opzetten en uitdenken van lichtplannen, domotica en automatisering.

Een drankje drinken in ons mooie kantoor met luxe bar

Werken in een team vol met gezellige en ervaren collega's.

Op locatie werk je samen met de aannemer of interieurbouwer en zorg je dat de communicatie met de aannemer, interieurbouwer en de klant goed verloopt. Het grootste gedeelte ben je bezig met op maat gemaakte oplossingen voor een van onze klanten. De grootte van de projecten verschilt van het volledig inrichten van een nieuw kantoorpand tot de verlichting en domotica aansluiten en inregelen in een recent opgeleverde villa. Bij Kastelijn en Bijlsma ben jij verantwoordelijk voor het project en de uitvoering ervan.

Je komt terecht in een hecht team van ervaren Elektrotechnici. Waar jij bij sommige opdrachten alleen werkt komt het ook vaak voor dat de projecten van grotere omvang zijn en jij samen met één of meerdere collega’s aan de slag bent. Je zal meerdere projecten onder je hoede krijgen, niet alle projecten lopen aaneengesloten door, waardoor het werk zeer afwisselend is

Benieuwd naar onze projecten?

Voor een oude boerderij welke geheel gerenoveerd is hebben wij de volledige elektra opnieuw geplaatst. Ook hebben wij met creatieve lichtoplossingen de sfeer helemaal op de wens van de klant weten af te stemmen. Een succesvol project!

Kastelijn en Bijlsma | Licht- en Elektrotechniek

Woerden

Vacature:
Elektromonteur

Op locatie werk je samen de aannemer of interieurbouwer en zorg je dat de communicatie met de aannemer, interieurbouwer en de klant goed verloopt. Het grootste gedeelte ben je bezig met op maat gemaakte oplossingen voor een van onze klanten. De grootte van de projecten verschilt van het volledig inrichten van een nieuw kantoorpand tot de verlichting en domotica aansluiten en inregelen in een recent opgeleverde villa. Bij Kastelijn en Bijlsma ben jij verantwoordelijk voor het project en de uitvoering ervan.

Je komt terecht in een hecht team van ervaren Elektrotechnici. Waar jij bij sommige opdrachten alleen werkt komt het ook vaak voor dat de projecten van grotere omvang zijn en jij samen met een of meerdere collega’s aan de slag bent. Je zal meerdere projecten onder je hoede krijgen, niet alle projecten lopen aaneengesloten door, waardoor het werk zeer afwisselend is

Ontmoet je nieuwe collega

Solliciteer nu!

Genoeg gelezen?

Sla de vacature op